Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Στο Κιλκίς που μεγάλωσα...


Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Τελικά, άδικος κόπος. Σε άλλη πόλη έπρεπε να μεγαλώσω και μάλλον σε νησί. Τα παιδιά μας τι φταίνε κύριοι; Που είναι το Κιλκίς του 96 η του 98 που ήταν όλοι μια γροθιά μαγαζάτορες και μη. 

Που είναι τα χαμόγελα, που ειναι η αγάπη για τον συνάνθρωπο. Ασχολήθηκα τελευταία με το θέμα τον αδέσποτων, άδικος κόπος, πολύ εύκολα κρίνετε όλοι. Και όμως ήθελα να βοηθήσω.

Τελικά αυτή η πόλη παθαίνει ότι ακριβώς της αξίζει, υποβαθμίζεται συνέχεια και όχι δεν φταίνε οι τοπικοί άρχοντες, εσύ και εγώ φταίμε μάγκα μου. 

Που είναι η φωνή μας; Δεν υπάρχουμε απλά, τώρα είναι αργά πολύ αργά για όλα, ακόμα και για τα αδέσποτα και για τα απόβλητα. Τελικά μόνο με άψυχα θα ασχολούμαι όπως τα αυτοκίνητα και τα μότο. 

Καλή τύχη σε όλους μας και να θυμάστε υγεία είχαν και οι μάγκες αλλά τους πάτησε το τρένο.

Υ.Γ.  Τελικά οι θέσεις εργασίας 60 θα είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.