Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Γιάννης Λιναρδάκης: Ένας εκπαιδευτικός πρότυπο


Στο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Intercropping for Sustainability” που διοργανώνεται στο διαδίκτυο αυτές τις ημέρες από τη Διεθνή Ένωση Βιολόγων «Association of Applied Biologists», συμμετέχει και ο πάντα δραστήριος Διευθυντής του Γ’ Γυμνασίου Κιλκίς και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς, Γιάννης Λιναρδάκης.

Η εισήγησή του στο Συνέδριο, που αποτελεί κομμάτι της διδακτορικής εργασίας του στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα συμπεριληφθεί μάλιστα στο τεύχος 146 «Πτυχές Εφαρμοσμένης Βιολογίας», που θα εκδώσει η Ένωση Βιολόγων.

Εξειδικευμένη μεν, αλλά πολύ σημαντική η συμμετοχή του Γ. Λιναρδάκη στο εν λόγω Συνέδριο. Κυρίως για το γεγονός ότι αποστέλλει πολλαπλά μηνύματα στους μαθητές του, σε ό,τι αφορά στην αξία και στα οφέλη της δια βίου μάθησης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Γ. Λιναρδάκης είναι ένας ανήσυχος εκπαιδευτικός που ορμώμενος από το ενδιαφέρον του για συνεχή επιμόρφωση έχει μπει πολλάκις στη θέση του μαθητή και έχει κάνει στάση ζωής του τη δια βίου μάθηση.

Αναμφισβήτητα ένας εκπαιδευτικός πρότυπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.