Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για το θάνατο του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε, εξ αφορμής του θανάτου του Λάκη Παπαδόπουλου, την ακόλουθη δήλωση: «Έφυγε χθες από τη ζωή ένας ευπατρίδης της πολιτικής. Ο πρ. Βουλευτής του Νομού Χαράλαμπος (Λάκης) Παπαδόπουλος, τίμησε την ψήφο των συμπατριωτών του και την ανταπέδωσε με ήθος και αγάπη για τον τόπο του. Η συνέπεια του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξης και η ευγένεια στην προσωπική του ζωή, τον χαρακτήρισαν σε όλη του την πορεία. Η γη του Κιλκίς και οι αγαπημένες του Μουριές, θα τον τιμούν για πάντα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.