Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Γιορτάστηκε η 108η επέτειος της Απελευθέρωσης της Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 σε λιτή εκδήλωση, λόγω της τήρησης των προληπτικών μέτρων αποφυγής του κορωνοϊού εορτάσθηκε στην πόλη της Γουμένισσας η 108η επέτειος της Απελευθέρωσης της Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με επίσημη δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμένισσας, Αξιούπολης & Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την Εκπαιδευτικό κ. Διαμαντή Πασχαλίνα.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες πεσόντες και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της πλατείας Μακεδονομάχων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Γεωργαντάς, ο βουλευτής Ν. Κιλκίς Γεώργιος Φραγγίδης, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς Αντρέας Βεργίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, οι πρόεδροι κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης και κοινότητας Γρίβας Δημήτρης Μπακάλης, , ο διοικητής της 33ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ Χρήστος Ζέζος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας Χρήστος Γκαντίδης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας Δημήτρης Πρόιτσης, οι αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Τζούρτζος, Ευάγγελος Νίτσης, οι πρόεδροι νομικών προσώπων Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης και Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Παλάνη και Γιάννης Αλίρης, οι τοπικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Περπερίδης και Ελένη Τζούνη, ο δασάρχης Αντώνης Τζάκος, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας της Γουμένισσας, εκπρόσωποι συλλόγων και κάτοικοι της Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.