Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

"Ας όψεται ο κορωνοϊός"


Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Μετά από συνεννόηση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 
Εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς ενημερώνουμε ότι, για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού σε περιοχές μεγάλης πληθυσμιακής πυκνότητας, πχ πόλεις ή
κωμοπόλεις της αρμοδιότητάς τους, η μαθητιώσα νεολαία θα εκπροσωπηθεί από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940. 

Αντιστοίχως, η εκπροσώπησή της από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει στην επόμενη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821.

Όσον αφορά την παρουσία των σχολικών μονάδων με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών σε εορταστικές εκδηλώσεις (Δοξολογία, κατάθεση στεφάνων κ.α.), θα πραγματοποιηθεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid- 19, καθώς και τα προβλεπόμενα στην υπ΄αρ.  Δ1α/Γ.Π.οικ.64450 (ΦΕΚ 4484/Β΄/11-10-2020) που φέρει τίτλο «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα στο σύνολο της επικράτειας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19».

1 σχόλιο:

  1. Η απόφαση αυτή είναι άνευ λόγου και αιτίας γιατί τα παιδιά που θα εκπροσωπούνταν από την δευτεροβαθμια εκπαίδευση κοπιασαν για να λαβουν την τιμή του σημαιοφορου. Αντίθετα τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν πολλές ευκαιριες ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.