Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Παιονία: Συνάντηση εργασίας του Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με φορείς του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Διεύθυνσης 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης επισκέφτηκε συνοδευόμενος από τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Θεόδωρο Χριστοφορίδη και κ. Σωτήριο Μαρκάδα την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προκειμένου να συναντηθεί με το Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη, και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των τοπικών Γυμνασίων.


Στη συζήτηση επιχειρήθηκε η εξεύρεση λύσεων σχετικά με την ένταξη των προσφύγων από τη Δομή της Νέας Καβάλας. Επιδίωξη της ΠΔΕ είναι να εξασφαλίσει ταυτόχρονα σε όλα τα παιδιά πρόσβαση στην εκπαίδευση, αλλά και προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας. Ο κ. Κόπτσης επισκέφτηκε επίσης το Γυμνάσιο Πολυκάστρου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης, όπου συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.