Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Πελίδης - Ατέρμων, τρία χρόνια μαζί - Ένας κύκλος έκλεισε


Επιστολή αποχώρησης Γιώργου Πελίδη
Ένας κύκλος έκλεισε, τα συναισθήματα και οι εμπειρίες πολλές , ένα άλλος ανοίγει, έτσι λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ατέρμων, ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη Λάζαρο Μεταλλίδη και τον Διευθυντή της Ακαδημίας Δημήτριο Μεταλλίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, για την υλοποίηση ενός πλάνου ανάπτυξης της ακαδημίας και την περαιτέρω εξέλιξης του ομίλου τα τρία τελευταία χρόνια.


Όπως επίσης την άριστη γραμματειακή υποστήριξη των ανθρώπων του γραφείου και της κ. Έλλη Μεταλλίδου και Μαρίας Αμανατίδου, το ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους του ομίλου.

Διανύσαμε μαζί αυτά τα τρία χρόνια πολλές καταστάσεις, συμβάλλαμε να γίνετε η προπόνηση με επιστημονικό τρόπο, διδάξαμε το ήθος, την αξιοκρατία, το δίκιο, το τίμιο, το ηθικό, προσπαθήσαμε να διαποτίσουμε με αγάπη και σεβασμό τον αθλητή και περιφρουρούσαμε κάθε τι που θα τα δηλητηρίαζε.

Πιστέψαμε στο όραμα που μας ενέπνευσε η διοίκηση και προσπαθήσαμε να το κατανοήσουμε και να το κάνουμε πράξη.

Σίγουρα όμως αυτά δεν μπορούν να γίνονται από έναν άνθρωπο, απαιτείται ομάδα, μια ομάδα πίσω από την ομάδα και αυτή η ομάδα ήταν όλοι αυτοί οι άριστοι επιστήμονες της κίνησης, οι προπονητές ποδοσφαίρου που αφιέρωσαν και αφιερώνουν κάθε τους ενέργεια για την ψυχική υγεία των παιδιών για την ευχαρίστηση, για το παιχνίδι, τις φιλίες και τις δεξιότητες ζωής, αλλά και την εξειδικευμένη προπόνηση.

Ευχαριστώ όλους, αλλά και έναν προς έναν τους προπονητές ποδοσφαίρου του Α.Σ Μύγδονα , Α.Ο Κιλκισιακός, Ακαδημία Ατέρμων, τους προπονητές της γυναικείας ομάδας και ανδρικής του Κιλκισιακού όπως και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το team του Κιλκισιακού, το team του Α.Σ Μύγδονα, αλλά και όλους τους προπονητές που ήταν μαζί μας τα τρία αυτά χρόνια.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά των Ακαδημιών για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Αλλά πάνω από όλα την μητέρα, τον πατέρα, τον κηδεμόνα που μας εμπιστεύτηκε το παιδί του.

Εύχομαι ολόψυχα καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών και τις ομάδες μας, να πετύχουν τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους τους, επίσης την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική και την γυναικεία ομάδα, υλοποιώντας έτσι τον αρχικό σχεδιασμό του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.