Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Πασχάλης Μασούρας: Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Νοσοκομείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Πασχάλης Μασούρας
Νοσηλευτής
Αγαπητοί Συνάδελφοι-σσες
Σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη του Εκπροσώπου των Εργαζομένων Λοιπού Προσωπικού (Πλην Ιατρών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας.


Η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία είναι σημαντική και αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και δύναμης ώστε να συνεχίσουμε από κοινού την προσπάθειάς μας, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στα δεδομένα της νέας εποχής.

Σας καλώ να ψηφίσετε στις εκλογές που θα διενεργηθούν την Τρίτη 22 Σεπετεμβρίου 2020 στην αίθουσα του 1ου ορόφου των Διοικητικών Υπηρεσιών από τις 9.00πμ έως 17.00μμ.

Συνάδελφοι-σσες

Η στήριξη σας στην εκλογική διαδικασία είναι σημαντική για να συνεχίσω τον αγώνα ενωτικά, δημοκρατικά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, της Δημόσιας Υγείας και τις διεκδικήσεις για την βελτίωση των Δομών Υγείας του Νόμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.