Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (21/9/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με επιτυχία το Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 
Το επίσημο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς το Alexandros Sports Center άνοιξε τις πύλες του για το πρώτο Camp της νέας χρονιάς.


Ταλαντούχα παιδιά με άριστες ποδοσφαιρικές ικανότητες γεννηθέντα το 2007-2008 και το 2009-2010 προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου υπό τις οδηγίες των προπονητών των τμημάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Ορφανού και Ανδρέα Μπαλαμπάνη.

Οι προπονητικές μονάδες είχαν στόχο το "οδήγημα" σε συνδυασμό με "αλλαγές κατεύθυνσης" δίνοντας έμφαση στην αλλαγή της ταχύτητας κατά τη διάρκεια του ελέγχου της μπάλας. Επίσης περιείχε «σχέσεις» ένας εναντίον ενός και ελεύθερο παιχνίδι.

Στον ΑΟ Ξάνθης ο Ρεμπετσιώτης

Εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες, ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι ο στυλοβάτης του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στο Νομό Κιλκίς, έχοντας τροφοδοτήσει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ΠΑΕ!

Σήμερα έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Στέφανου Ρεμπετσιώτη από τον Α.Ο. Ξάνθης. Ο Στέφανος, που προπονείτο από το τμήμα των Κ6 στην Ακαδημία μας, θα αγωνίζεται στην Κ17 της ακριτικής ομάδας, και σήμερα επισκέφθηκε τους πρώην πια συμπαίκτες και φίλους του για να τους αποχαιρετήσει, αλλά και να τους συμβουλεύσει για το πως θα φτάσουν και αυτοί στο σημείο να πάρουν μετεγγραφή σε μια μεγάλη ομάδα.

ΔΩΡΕΑΝ η συνδρομή για παιδιά του 2016

Νέα εβδομάδα και το καθιερωμένο ραντεβού είναι Τρίτη και Πέμπτη στις 16.30 με τους μικρούληδες μας.

Παίζουμε & διασκεδάζουμε παρέα με τους αγαπημένους μας κ. Βασίλη και κ.Χρήστο. Μην ξεχνάτε την προσφορά μας για τα παιδάκια που είναι γεννημένα το 2016.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2341070313. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.