Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Χαραλαμπίδη και τους επικεφαλής των τμημάτων Ασφάλειας, Τροχαίας και Τάξης.


Τα στελέχη της Αστυνομίας παρουσίασαν στον Υφυπουργό στοιχεία, αναφορικά με τις δράσεις της Διεύθυνσης και τα αποτελέσματα της προηγούμενης περιόδου.

Στη συνέχεια ο Αστυνομικός Διευθυντής και οι επικεφαλής των τμημάτων, ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τις ελλείψεις της Διεύθυνσης σε επίπεδο εξοπλισμού και μηχανοκίνητων μέσων.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για το έργο που επιτελούν στο επίπεδο καταπολέμησης της εγκληματικότητας και δεσμεύθηκε ότι θα επιδιώξει, μέσα από τις υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου, την ενίσχυση του εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για την αποτελεσματικότερη δράση των τμημάτων του Νομού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.