Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Σύσκεψη για τους δασικούς χάρτες του Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε χθες με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που ανέκυψαν στην ΠΕ Κιλκίς κατά τη διαδικασία ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων και της εν εξελίξει αναμόρφωσης των δασικών χαρτών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Κτηματολογίου καθώς και ο ανάδοχος του έργου της κτηματογράφησης για το Κιλκίς.

Συμφωνήθηκε ότι δεν πρέπει να γίνονται εσφαλμένες ερμηνείες της κείμενης νομοθεσίας, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την άσκοπη ταλαιπωρία των δικαιούχων, όταν το δικαίωμα τους είναι απολύτως ξεκάθαρο με βάση προηγηθείσες διοικητικές πράξεις.

Αποφασίστηκε να τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα η εξέταση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν και να δοθούν άμεσα οι σχετικές κατευθύνσεις, προκειμένου να παταχθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, που προσθέτουν άσκοπο φόρτο και ανασφάλεια στους πολίτες.

Τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους αρμοδίους φορείς, στο Κιλκίς, προκειμένου να διευκρινιστούν με επίσημο τρόπο τα όποια ζητήματα έχουν ανακύψει και παράλληλα να γίνουν γνωστές οι κατευθύνσεις που θα δώσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.