Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Διευκρινιστική απάντηση Π.Ε. Κιλκίς για το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων

Δελτίο τύπου  Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο αίτημα του Δήμου Κιλκίς- όπως αυτό εκφράστηκε σε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς (τον Φεβρουάριο του 2020) -για τη συμπερίληψη των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα” τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς παρέλαβαν, ταχυδρομικώς, στις 25-2-2020 την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς (αριθμός απόφασης 16/2020 η οποία ελήφθη σε τακτική συνεδρίαση του στις 11/2/2020).

Την επόμενη ημέρα (26-2-2020), οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προώθησαν το προαναφερόμενο αίτημα στο αρμόδιο υπουργείο και την αρμόδια υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπογραμμίζοντας ότι «ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς συναινεί ως προς το παραπάνω αίτημα» , και, καλώντας το υπουργείο «να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες» , προκειμένου ο Δήμος Κιλκίς να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα” για το έτος 2020-2021.

Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προχώρησαν άμεσα στη διεκπεραίωση του αιτήματος το οποίο διαβιβάστηκε σ’ αυτές, για τη συμπερίληψη των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα” για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.