Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ: Η Αξία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Τα αποτελέσματα σε ότι αφορά τα ΚΔΑΠ ανακοινώθηκαν και όλα πλέον αρχίζουν να μπαίνουν στο ρυθμό τους. Δεν θα επισέλθουμε σε συζητήσεις και απόψεις για την διαδικασία αυτή καθαυτή γιατί αποδεχόμαστε πλήρως τα αποτελέσματα. 

Άλλωστε και επειδή στην μικρή μας κοινωνία όλοι γνωριζόμαστε αλλά και επειδή μακριά από εμάς οι όποιες μικρότητες εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με το τι πράττουμε εμείς. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της νέας χρονιάς και επικεντρώνουμε μόνο στον δικό μας βαθμό ετοιμότητας και τίποτε άλλο.

Προσπαθούμε χρόνια πολλά τώρα να προσφέρουμε ΓΝΩΣΗ και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΜΑΘΗΣΗ και ΠΑΙΧΝΙΔΙ στα παιδιά και κάθε παροχή και διευκόλυνση στους γονείς οι οποίοι επιλέγουν την μεγάλη οικογένεια του ΑΘΛΟΥ.

Η εμπιστοσύνη σας, η επιλογή σας, να προσέλθετε σε εμάς δίνει την καλύτερη απάντηση. Και αυτό μόνο μετράει για όλους εμάς στον ΑΘΛΟ.

Βλέποντας ότι μεγαλώνει φέτος η οικογένεια μας προβήκαμε στην δημιουργία άλλων δύο δομών ΚΔΑΠ διευρύνοντας το δυναμικό των εγκαταστάσεων μας λόγω του μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων.

Στις τέσσερις (4) δομές που βρίσκονται εντός της πόλης του Κιλκίς προσθέσαμε για εσάς άλλες δύο (2) νέες στον οικισμό Χέρσου Κιλκίς και στην περιοχή Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη.

Τα έξι (6) ''σπίτια'' Μάθησης και Ψυχαγωγίας είναι έτοιμα και περιμένουν να ''γεμίσουν'' με παιδικά χαμόγελα και φωνές ενόψει της νέας χρονιάς.

Aπό την πλευρά μας και με την ευκαιρία που μας δίνεται ελπίζουμε ότι η Πολιτεία τελικώς θα αποφασίσει έστω και την ύστατη ώρα πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός, βρίσκοντας τον τρόπο να εντάξει όλα τα παιδιά στο πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020 – 2021.

Εως τότε ως ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και σας υποσχόμασθε ότι ένας είναι ο κύριος στόχος μας, γεγονός που δεν αλλάζει με τίποτα, και ΜΑΘΗΣΗ και ΠΑΙΧΝΙΔΙ για όλα τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και είμασθε πάντοτε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε καθημερινά. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλείτε στα τηλέφωνα μας: 

23410 76305, 23410 76465, 23410 76416

κιν.: 6942 409447, 6937 303974.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.