Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Γενικός αρχηγός της Αναγέννησης Πλαγιάς ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς ανακοινώνει ότι, για τον καλύτερο συντονισμό και την λειτουργία της ομάδας, με απόφαση του ορίζεται θέση Γενικού Αρχηγού στην ομάδα την οποία και θα εμπιστευθεί στον γνωστό και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Παπαδόπουλο με πλούσιο ποδοσφαιρικό παλμαρέ αγωνιζόμενος σε πολλές αξιόλογες ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας. 

Εύχεται στον κ. Παπαδόπουλο καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη στο πρωτάθλημα της γ' εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Σε δήλωση του ο κ. Παπαδόπουλος, αφού ευχαριστεί πρωτίστως το Δ.Σ. για την απόφαση του να του εμπιστευθεί την σημαντική αυτή θέση, αναφέρθηκε στον κύριο άξονα πάνω στον οποίο θα οικοδομηθεί η νεοφώτιστη, στην γ' εθνική κατηγορία, ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Το πλάνο μας, σε απόλυτη συνεργασία με τον προπονητή μας Γ. Χατζηιωαννίδη, για τη νέα χρονιά, είναι να στηριχτεί η ομάδα στον βασικό περσινό της κορμό και να πλαισιωθεί και εμπλουτισθεί το έμψυχο δυναμικό της με ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατά βάση θα προέρχονται από τον νομό Κιλκίς. 

Είναι κοινό μυστικό ότι, ο τόπος μας διαθέτει πληθώρα ικανών παικτών που μπορούν να στελεχώσουν τις ομάδες του νομού μας, έχοντας ταυτόχρονα όλα τα φόντα να πραγματοποιήσουν πολύ καλή σταδιοδρομία. Και γιατί όχι, να εξελιχθούν και αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της Αναγέννησης να αποτελέσει η παρουσία τους αυτή, τον βατήρα για μελλοντική πορεία σε ακόμη, γιατί όχι, μεγαλύτερα εθνικά πρωταθλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.