Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Τα νέα του Alexandros Sports Center (13/7/2020)

Γενέθλια με τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Ο ιδανικός τόπος για ένα αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων είναι το Alexandros Sports Center. Διοργανώστε την πιο ευτυχισμένη μέρα των παιδιών σας είτε στην πισίνα, είτε στον Παιδότοπο σε πολύ προσιτές τιμές, σε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να παίξουν μέχρι...τελικής πτώσης.

Παιχνίδι στα φουσκωτά και «γκάζια» με τα αυτοκίνητα
Ο Παιδότοπος του Αλέξανδρου Κιλκίς προσφέρεται για μια συναρπαστική μέρα για τα παιδιά και τους γονείς τους. Μέσα σε ιδανικές συνθήκες τα παιδιά διασκεδάζουν στον παιδότοπο με τα φουσκωτά, και φυσικά στην πίστα με τα αυτοκίνητα.

Οι γονείς μπορούν να τα παρακολουθούν από κοντινή απόσταση απολαμβάνοντας το ρόφημά τους στην καφετέρια του Αθλητικού Κέντρου.

Θερινά Τμήματα Τεχνικής
Με ιδιαίτερο ζήλο οι ποδοσφαιριστές των Θερινών Τμημάτων του Αλέξανδρου Κιλκίς παρακολουθούν τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών Νίκου Μούρου και Γιάννη Ιασωνίδη.

Στις προπονήσεις της εβδομάδας που διανύσαμε οι προπονητές έδωσαν έμφαση στην βελτίωση της πάσας κάτω από αγωνιστικές συνθήκες. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές βελτιώνουν συνεχώς τα ατομικά τους στοιχεία, καθώς ακολουθούν πιστά τις προπονητικές μονάδες που τους διδάσκονται.

Κολύμβηση για όλους
Τα κολυμβητικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζουν τις προπονήσεις τους καθημερινά. Μάλιστα εκτός από μικρά παιδιά, μαθήματα πλέον μπορούν να παρακολουθούν έφηβοι, όπως επίσης και ενήλικες που θέλουν να γυμναστούν στο νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 70313 και εγγραφές στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.