Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Εξετάσεις μαύρων ζωνών στο Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στις 3 Ιουλίου 2020 σε εγκαταστάσεις του Kinesis athletics πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις μαύρων ζωνών. Μετά από μία σκληρή δοκιμασία πραγματοποιώντας 50 γύρους αγώνων οι εξεταζόμενοι προάχθηκαν στη Μαύρη ζώνη. Προηγήθηκε η τεχνική εξέταση στις 1 Ιουλίου μαζί με τους εξεταζόμενους που ήταν για τις έγχρωμες ζώνες.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τη μαύρη ζώνη ήταν ο Αθανάσιος Αγγελίδης, ο Σάκης Σεβλίδης, ο Χρήστος Φωκάς και η Ερμιόνη Μιλεούνη.

Εξεταστής ήταν ο εκπρόσωπος της IBU Kyodokyokushin στην Ελλάδα και εκπαιδευτής του Kinesis Fight Club Αντώνης Γιαννακίδης, κάτοχος της μαύρης ζώνης 4ο Dan.

Το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι αγώνες πολύ σκληροί.

Η κατάκτηση της μαύρης ζώνης είναι μία δοκιμασία ορόσημο για τον αθλητή του καράτε και μετά το σημείο αυτό ξεκινάει η πραγματική εκπαίδευση.

Επόμενος στόχος των αθλητών είναι η συμμετοχή σε διεθνές πρωτάθλημα στην Πολωνία τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.