Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Νοιάζεται και δρα η Εθελοντική Ομάδα Ευρωπού Παιονίας

Κάτι όμορφο συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην Ευρωπό του Δήμου Παιονίας. Στον οικισμό έχει δημιουργηθεί μια εθελοντική ομάδα πολιτών, με σκοπό την ανάπτυξη κοινωνικών, περιβαλλοντικών, πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων.


Η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της Ομάδας ήταν η βαφή των κιγκλιδωμάτων του κεντρικού πάρκου, την Δευτέρα 22 Ιουνίου. Μικρή δράση μεν, όμως μεγάλη η συμμετοχή και ακόμη πιο μεγάλος ο ενθουσιασμός όλων. 

Μπράβο στους κατοίκους της Ευρωπού για τη σύσταση της αξιέπαινης αυτής εθελοντικής κίνησης. Εμείς ευχόμαστε η δύναμη και το υψηλό αίσθημα προσφοράς τους να συνεχιστεί στο διηνεκές!


* Δείτε τον Τιπούκειτο της Γνώμης
* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.