Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Πελαργοί στο Βαφειοχώρι

Παρεμβαίνει η φίλη και αναγνώστρια της Γνώμης, Χριστίνα Κακανεράκη
Έπειτα από αρκετά χρόνια, όλες οι φωλιές στον κεντρικό δρόμο του χωριού, έχουν ενοίκους. Εκτός από τα ζευγάρια που μεγαλώνουν τα μικρά τους, υπάρχουν και αρκετοί πελαργοί που είναι μόνοι τους. 

Μπορούμε να τους δούμε να στέκονται σε κολώνες της ΔΕΗ και καμινάδες σπιτιών, να πετούν πάνω από το Βαφειοχώρι και να ομορφαίνουν με την παρουσία τους το χωριό.

Φέτος ο καιρός ήταν άστατος. 

Κρύο και βροχές τον Μάρτιο, χιόνι τον Απρίλιο, όταν πολλοί πελαργοί κλωσούσαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιες φωλιές να μην έχουν μικρά. Κάποιοι άλλοι όμως άντεξαν, μεγάλωσαν και σήμερα μας προσφέρουν χαρά με την παρουσία τους και ένα μήνυμα αισιοδοξίας: πως η ζωή συνεχίζεται και οι δυσκολίες μπορούν τελικά να ξεπεραστούν.

Ας ελπίσουμε πως και του χρόνου θα επιστρέψουν, περισσότεροι.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.