Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: Νίκες για Κ. Κούρλη και Σ. Μαργαριτίδου

Δελτίο τύπου Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν το Σάββατο οι αθλητές και αθλήτριες της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς που αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 (Παμπαίδων & Παγκορασίδων) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής  Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών και ήταν ο πρώτος αγώνας μετά την πανδημία του κορωνοιού. 

Οι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος αποτελούσαν και το μοναδικό κριτήριο πρόκρισης για το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 που θα διεξαχθεί στις 11-12 Ιουλίου στην Καβάλα, όπου με τα νεα δεδομένα του ΣΕΓΑΣ θα μπορούν να αγωνιστούν μόνο οι οκτώ καλύτεροι –ες αθλητές βάσει επιδόσεων από όλους τους ομίλους σε κάθε αγώνισμα.

Η Κωνσταντίνα Κούρλη, στην πρώτη της χρονιά στης κατηγορία , δεν είχε αντίπαλο στον δρόμο των 150 μ κερδίζοντας με μεγάλη άνεση την 1η θέση με 20’’06 και ήταν η πρώτη πού πήρε την πρόκριση, ενώ λίγο αργότερα η Στέλλα Μαργαριτίδου την ακολούθησε με τη νίκη της στα 2000μ στηπλ με 11’49’’23.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα κορίτσια του Αλέξανδρου Κιλκίς με 45’’09 στη σκυταλοδρομία 4Χ80 με τις Δημητριάδου, Κούρλη, Αλέρου και Μαργαριτίδου , ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία της Μαρίας Ελένης Δημητριάδου 5η στα 80 μ με 11’’92, της Άννας Αλέρου 6η στα 150 με 22’’84 και του Δημήτρη Αραμπατζή 9ος στο άλμα σε μήκος με 3,50 μ. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.