Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ στο Διασυλογικό Κ16-Σπουδαίος ο Παρασκευάς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 20/6 πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 του ομίλου που συμμετέχουν οι ομάδες του Κιλκίς, στα Γιαννιτσά. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, τηρήθηκαν μέτρα ασφαλείας ενώ η συμμετοχή ήταν μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές ενώ και οι αθλητές προερχόντουσαν από μεγάλη αποχή. Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε το κριτήριο πρόκρισης για τους ομίλους του Πανελληνίου να είναι ο ένας αυτός αγώνας όπου από όλα τα διασυλλογικά θα προκριθούν οι 8 καλύτερες επιδόσεις, με όποιες αδικίες αυτό συνεπάγεται. 

Ο Σταμάτης Παρασκευάς συμμετείχε στο τετραπλούν όπου κυριάρχησε σημειώνοντας 15,30μ., κατέλαβε την 1η θέση ενώ η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη σε όλους τους ομίλους που πραγματοποιήθηκαν αγώνες μέχρι τώρα. Ανάλογη ήταν η συνέχεια και στο άλμα σε ύψος όπου ο αθλητής του Φίλιππου Μισαηλίδη είχε καλύτερο άλμα στο 1,67, πήρε την 1η θέση ενώ η επίδοσή του είναι αντίστοιχα η 2η για τους ομίλους που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Βασιλική Καραμανίδου «πλήρωσε» την αποχή από τις προπονήσεις και κατέλαβε την 4η θέση στα 1200μ. με 4.36, μακριά από τις δυνατότητές της. Η Σοφία Παπαδοπούλου έμεινε μακριά από το ατομικό της ρεκόρ στο άλμα σε ύψος και με 1,25 πήρε την 2η θέση. Στα 80μ. αγωνίστηκε η Γεωργία Παπαδοπούλου όπου με 12.95 πήρε την 9η θέση στην τελική κατάταξη.

Η συνέχεια για το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ.Κ. είναι στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 ενώ άμεσα θα γίνουν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.