Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ναβροζίδου: Θα σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης και της αγάπης που μου δείξατε

Υπογράφει η
Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς
Όταν πριν κάποια χρόνια νοσηλευόμουν στην κλινική της πλαστικής χειρουργικής στο Παπαγεωργίου είχα τόσες επισκέψεις, που οι νοσηλεύτριες, διευθύνουσες και γιατροί με ρωτούσαν αν είμαι εκλεγμένο μέλος στην τοπική κοινωνία. «Όχι», τους έλεγα και μου απαντούσαν: «Τότε να βάλεις υποψηφιότητα!»

Κοντός ψαλμός αλληλούια! Στις εκλογές για την Περιφέρεια τον Μάιο του 2019 ψηφίστηκα από τον κόσμο του νομού Κιλκίς και πήρα τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Σήμερα, μετά την παραίτηση του προκατόχου μου, αναλαμβάνω τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου στην Κεντρική Μακεδονία.

Ορκίζομαι σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους να υπηρετήσω τη θέση αυτή με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνω να εκπροσωπήσω τους πολίτες του νομού Κιλκίς και θα προσπαθήσω με όλη τη δύναμη, την αποφασιστικότητα, την αγωνιστικότητα και το φιλότιμο που διαθέτω, να συνεργαστώ πρώτα απ' όλα με τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας του ΚΙΛΚΙΣ και κατόπιν με τον επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστο Γιαννούλη προς όφελος του νομού και της περιφέρειας.

Ελπίζω να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης και της αγάπης που μου δείξατε με την προτίμησή σας αυτή και θα είμαι κοντά σας για οτιδήποτε προκύψει και χρειάζεται να καταγραφεί και να προωθηθεί.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα υπηρετήσω με την ίδια συνέπεια τα καθήκοντά μου, ακριβώς όπως τα υπηρετώ τα χρόνια που εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι από όποια θέση και αν βρίσκομαι είτε είναι υπηρεσιακή, είτε είναι εθελοντική, είτε είναι προσωπική.

Εύχομαι υγεία σε όλους και τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την πρόσφατη περιπέτεια που όλοι ζήσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.