Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Από τις 13 Απριλίου, στη σελίδα μας στο facebook, αναρτούμε καθημερινά, βίντεο, με εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς μας μαθητές. Έτσι, στη σελίδα μας στο facebook “ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς’’, θα βρείτε καθημερινά, νέα βίντεο από όλες σχεδόν τις ειδικότητες και δραστηριότητές μας. 

Γυμναστική, χορός, zumba, joga, pilates, θέατρο και θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση και παρουσίαση παραμυθιών, πληροφορική, εικαστικά και χειροτεχνίες, μαγειρική και πλέξιμο, είναι μερικές από τις θεματικές των βίντεο που εμπλουτίζουν καθημερινά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών μας. 

Έχουν τη δυνατότητα να δουν και να μάθουν διαδικτυακά, κάθε μέρα και μια νέα χορογραφία σε ρυθμούς διαφορετικούς. Pop, hip-hop, Bollywood, Salsa, Reggaeton είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Τις Κυριακές μας στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ τις περνάμε...χορεύοντας! Δίνουμε live ραντεβού στις 6.00 μμ διαδικτυακά με την κυρία Σοφία και ακολουθούμε τις εύκολες , απλές και διασκεδαστικές κινήσεις της! Χορεύουμε πολλούς ρυθμούς και περνάμε υπέροχα. Τι κι αν είμαστε μέσα; Εμείς το καταδιασκεδάζουμε!.

Βίντεο γυμναστικής, με ασκήσεις για όλο το σώμα, yoga, pilates, aerobic, διαλειμματικές ασκήσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης της μέσης και ισομετρικές ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών και όλου του κορμού, αναρτώνται καθημερινά στη σελίδα μας. Στόχος μας είναι οι μικροί μας φίλοι, να μπορούν να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση ακόμη και μέσα από το σπίτι.

Στο διαδικτυακό μάθημα πλεξίματος και σχεδίου μόδας οι μικροί μας φίλοι έμαθαν πώς φτιάχνεται ένα σετ ρούχων κούκλας, να κατασκευάσουν πλεκτά καλαθάκια , πλεκτά μπρελόκ, καπελάκια και κάρτες για την γιορτή της μητέρας, λουλούδια από ύφασμα και άλλες υπέροχες κατασκευές. 

 Ακόμη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων και την θεατρική αφήγηση παραμυθιών από την ηθοποιό και δασκάλα του μαθήματος θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού. Η παρουσίαση της ιστορίας του παραμυθιού έχει δύο στόχους: την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών αφού η ώρα του παραμυθιού είναι για τα παιδιά μία από τις πιο αγαπημένες στιγμές. 

Ταυτίζονται με τους ήρωες και περνούν δοκιμασίες και μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις τους επιβάλλονται ασυνείδητα ηθικές έννοιες , αξίες και διδάγματα. Επίσης το μάθημα μαγειρικής–ζαχαροπλαστικής εξακολουθεί να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους με νόστιμες παρασκευές τις οποίες παρουσιάζουμε με ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο. Την προηγούμενη βδομάδα φτιάξαμε νόστιμο cheesecake, κέικ ζεβράνο και λουκανικοπιτάκια.

Και φυσικά συνεχίσαμε τα μαθήματα προγραμματισμού και υπολογιστών με απλό και μεθοδικό τρόπο. Στο μάθημα εικαστικών κατασκευάσαμε ωραίες 3D παπαρούνες, ενώ ειδικά για τη γιορτή της μητέρας δημιουργήσαμε ένα μανιταράκι κουτάκι ραπτικής.

Ελάτε στην παρέα μας και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε υπέροχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.