Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Πρόσκληση σε νέα διαδικτυακή δράση του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς
Μέσα στη νέα για όλους και όλες μας καθημερινότητα, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας αξίες και δεξιότητες, πους μας κρατάνε συνδεδεμένους, με έναν τρόπο, ίσως ξεχασμένο, μέσα από την αφήγηση παραμυθιών και ιστοριών. Νιώθουμε ότι αυτή η δράση ολοκληρώνει τον κύκλο της κι ανοίγει έναν άλλο. 

Αυτή λοιπόν, είναι η τελευταία μας θεματική. Διαλέξαμε να κλείσουμε με μια ιστορία που μας μιλά για την αναζήτηση νοήματος στη ζωή, δεξιότητα πολύ σημαντική για μας που εργαζόμαστε στην πρόληψη των εξαρτήσεων, γιατί αυτή η αναζήτηση είναι που κινητοποιεί τον άνθρωπο και τον κάνει να λαχταρά να ζήσει, να εξελιχθεί και να είναι υγιής ψυχικά και σωματικά.

Σας προσκαλούμε αφού ακούσετε την ιστορία να σκεφτείτε τι δίνει νόημα στη δική σας ζωή και να στείλετε ηλεκτρονικά (στο e-mail nireas@kpnireas.gr ή στη σελίδα του ΝΗΡΕΑ στο Facebook-inbox) ή ταχυδρομικά (στη διεύθυνση Βυζαντίου 10, 61100 Κιλκίς) τις ζωγραφιές ή τα κείμενα σας μέχρι τις 21 Ιουνίου 2020. Με αυτές θα φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου 2020 για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Για να ακούσετε την αφήγηση κάντε κλικ: Η Μαύρη λαχτάρα του Μωβ

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε όλες τις αφηγήσεις στην ιστοσελίδα μας www.kpnireas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.