Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θωμά Παπαχρήστου

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της ΝΔ 
Για την απώλεια του ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, εκφράζουμε ως Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της ΝΔ τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο αιφνίδιος θάνατος του προσωπικού μου φίλου και συναγωνιστή στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του ΄80 σκόρπισε θλίψη και οδύνη σε όλη την μικρή μας κοινωνία. Ο χαμός ενός τόσο ικανού ανθρώπου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του.

Από τα νεανικά του χρόνια υπηρέτησε άδολα και ανιδιοτελώς την μεγάλη μας Παράταξη προσφέροντας και βάζοντας το λιθαράκι του ως απλός στρατιώτης πάντοτε για το καλό της ΝΔ.

Με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά (στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) για να προσφέρει και αυτός με όλες του τις δυνάμεις για να πάει επιτέλους μπροστά ο γενέθλιος τόπος του, η αγαπημένη του Αξιούπολη, αλλά και ο νομός Κιλκίς γενικότερα.

Δυναμικός και υπεύθυνος κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να διασφαλίσει συνθήκες καλύτερης ζωής για τις επόμενες γενιές, τα νέα παιδιά.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλό Παράδεισο φίλε Θωμά.


Ο πρόεδρος
Μηνάς Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.