Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Η πανδημία του πανικού και της παραπληροφόρησης είναι χειρότερη και πιο ανησυχητική από τον ίδιο τον Κοροναϊό

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γουμένισσας
Από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Θεσσαλονίκη έχουν έρθει στο Νοσοκομείο Γουμένισσας ουκ ολίγα περιστατικά πιθανής προσβολής του ιού. Όλα τα χειρίστηκαν τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό με την δέουσα προσοχή και σημασία και με βάση το Πρωτόκολλο αντιμετώπισης. Κανένας ασθενής έως τώρα δεν ήταν φορέας του Κοροναϊού.

Το ίδιο συνέβη και με την υπάλληλο του Νοσοκομείου μας. Συμπτώματα γρίπης μας ανάγκασαν να στείλουμε τάχιστα δείγμα της, στο ΑΧΕΠΑ όπου και μέσα σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες βγήκε το πόρισμα το οποίο ήταν αρνητικό.

Ας επιδείξουμε λοιπόν λίγη σύνεση και προσοχή σε αυτά που ακούγονται. Ας σταματήσει εδώ η κινδυνολογία και η παραφιλολογία τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και άσκοπα πανικό χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Κανένας πολίτης που μέχρι σήμερα πέρασε το κατώφλι των ΤΕΠ του Νοσοκομείου Γουμένισσας δεν είναι φορέας του Κοροναϊού. Όποιος εμφανίζει συμπτώματα γρίπης ή κρυολογήματος δεν είναι κατ’ ανάγκη φορέας.

Εάν υπάρξει κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα τότε το Νοσοκομείο είναι το πρώτο που θα επιστήσει την προσοχή στου πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.