Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Αέρας… ιταλικού βορρά στο Κιλκίς, μέσα από την Φωτογραφική Έκθεση του Γιάννη Σιταρίδη

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
➤Η Έκθεση Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας «Lines and Curves» του Γιάννη Σιταρίδη φιλοξενείται στο καφέ της πόλης Coffee Factory

Διάρκεια έως 30 Μαρτίου 2010

Μια μικρή, πλην όμως αυθεντική γεύση από τον… αέρα, το μεγαλείο και τη φινέτσα του ιταλικού βορρά μας προσφέρει ο συμπολίτης μας Γιάννης Σιταρίδης, μέσα από την φωτογραφική του έκθεση με τίτλο «Lines and Curves».

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Ευθείες και καμπύλες, ακμές και τόξα εναλλάσσονται με αρμονικό τρόπο σε κάδρα που ξεπηδούν μέσα από το φθινοπωρινό ιταλικό βορρά. Δυο πόλεις με βαθιά ιστορία αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσής μου.

Μπολόνια και Ίμολα της επαρχίας Emilia Romagna.

Από την Piazza Maggiore και τη βασιλική του Αγίου Πετρωνίου μέχρι το Museo Civico Archeologico στη Μπολόνια, και από το Rocca Sforzesca, το υπέροχο κάστρο των Σφόρτσα,μέχρι την κεντρική πλατεία της Ίμολα με τις μεγαλόσχημες καμάρες, ξεπροβάλλει με αριστοτεχνικό τρόπο ένας συμμετρικά καμωμένος κόσμος, που ευελπιστώ να αναδείξω.

24 φωτογραφίες, 24 συνθέσεις, 24 ιστορίες… Ελπίζω να τις χαρείτε.

Θερμές ευχαριστίες στο καφέ Coffee Factory για τη φιλοξενία. »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.