Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Τα νέα του ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς (26/2/2020)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Happy Masque Zumba Party
Εμάς, στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis, μας αρέσει να ζούμε στον ρυθμό κάθε εποχής και να περνάμε ευχάριστα μέσα από τις δράσεις μας με κοινό παρονομαστή πάντα τη χαρά και τον ενθουσιασμό του παιδιού.

Καθώς λοιπόν διανύουμε την περίοδος του Καρναβαλιού ήρθε και για τα Kinesis for kids μία ακόμη φανταστική εκδήλωση, αυτή τη φορά Καρναβαλίστικη.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 17:00 είστε όλοι καλεσμένοι, μικροί και μεγάλοι, στη δομή μας ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics, Εθνικής Αντιστάσεως 27 για το μεγάλο μας Happy Masque Zumba Party.

Δε θα τελειώσουμε όμως έτσι εύκολα! Θα ακολουθήσει διαγωνισμός αποκριάτικης αμφίεσης καθώς και το γνωστό σε όλους μας παραδοσιακό γαϊτανάκι.

Η διεύθυνση και το προσωπικό τόσο των δομών ΚΔΑΠ Kinesis, όσο και του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, θα σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε παρέα με πολλές σερπαντίνες και κομφετί! Μην το χάσετε.

Θέλουμε και τους γονείς μεταμφιεσμένος, θα συμμετάσχουν και αυτοί στον διαγωνισμό.

* Οι νικητές του διαγωνισμού, παιδί και γονέας, θα είναι οι σημαιοφόροι της ομάδας μας στην αποκριάτικη παρέλαση την Κυριακή της αποκριάς στην παρέλαση που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς.

Πινγκ Πονγκ στο ΚΔΑΠ Kinesis
Η επιτραπέζια αντισφαίριση ή αλλιώς το πινγκ πονγκ έχει κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον το παιδιών στο ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics.

Έτσι, θέλοντας να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία τους, αλλά και γνωρίζοντας τις ποικίλες ωφέλειές του, εντάσσουμε το πινγκ πονγκ στο πρόγραμμά μας.

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 17:00, στο ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics (Εθνικής Αντίστασης 27), θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του νέου μας αυτού μαθήματος.

Σας περιμένουμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.