Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Στη γιορτή κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ - Βραβεύεται αύριο ο δικός μας Αλέξανδρος Αλέρου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η ομοσπονδία του στίβου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα τιμήσει αθλητές και αθλήτριες που μέσα από τις εμφανίσεις τους με τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις.

Μεταξύ αυτών που θα τιμηθούν σε ειδική βράβευση με την ύψιστη διάκριση από τον ΣΕΓΑΣ συμπεριλαμβάνεται και ο πρωταθλητής της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου.

Στην εκδήλωση της Πέμπτης θα τιμηθούν και οι κορυφαίοι και κορυφαίες όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία κοινού. Παράλληλα με τη γιορτή της ομοσπονδίας θα γίνει και η βράβευση του Φίλου Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ).

Η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2019 θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (27/2, 18.30) στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ και πέρα από τον Αλέξανδρο και την οικογένεια του, που έχουν προσκληθεί από τον ΣΕΓΑΣ, θα παραβρεθούν και οι Μιχάλης Αναστασιάδης, Κωνσταντίνος Ντουντούκης και Χριστίνα Ντουντούκη εκπροσωπώντας τον στίβο της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.