Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για το ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης, επιστρέψαμε στην πραγματικότητα, ελπίζοντας η καινούργια χρονιά να ξεκινήσει θετικά και δημιουργικά για όλους μας.

Το 2019 ήταν μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά για όλο τον πλανήτη. Όμως μας έδωσε κάτι πολύτιμο και ξεχωριστό. Μάθαμε ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ακόμη περισσότερο, όλα αυτά τα συναισθήματα και τις όμορφες στιγμές που περνάμε με τους δικούς μας ανθρώπους, με τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Με τα οποία θέλουμε να περνάμε κάθε μέρα της ζωής μας και να κάνουμε μαζί τους κάθε μέρα μια νέα εμπειρία, ένα νέο ξεκίνημα. 

Έχοντας ως στόχο εκτός από τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία τους, την επιμόρφωσή τους σε γνωστικό, συναισθηματικό και ηθικό επίπεδο, στο ΚΔΑΠ Άθλος δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση στον συνδυασμό του εκπαιδευτικού μας προγράμματος με τις τέχνες και τον αθλητισμό.

Η συμμετοχή των παιδιών σε τέχνες, όπως ο χορός, το θέατρο, η μουσική, η ζωγραφική και άλλες, με την τεκμηριωμένη και κατάλληλη παιδαγωγική τους, συμβάλλει τόσο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους, όσο και στην υποστήριξη της μαθησιακής τους ανάπτυξης αλλά και της συνολικής τους εξέλιξης. 

Με γνώμονα πάντα το συμφέρον του παιδιού, εμπλουτίσαμε τις ώρες των παιδιών στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ με νέες δραστηριότητες, επιλέγοντας έμπειρους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την στοχευμένη παιδαγωγική τους, συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός όμορφου κλίματος συνεργασίας παιδιών και δασκάλων. 

Με στόχο το συνδυασμό της καθημερινής ψυχαγωγίας τους, με την πνευματική και ψυχική αναζωογόνησή τους, δημιουργήσαμε τα τμήματα TAE KWON DO, KICK BOXING, ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΏΝ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΧΟΡΟΥ, ZUMBA, ΠΙΛΑΤΕΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ & ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ , ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ, ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ – ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΉΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

Για την εκπλήρωση οποιουδήποτε στόχου χρειάζεται κόπος και τρόπος, υπομονή και επιμονή τις οποίες διαθέτουμε. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη πιο δυνατό και πολύτιμο. Η αγάπη μας για τα παιδιά. Αυτή είναι η δύναμη, η έμπνευση και η χαρά μας. Βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον, θέτουμε νέους, μεγαλύτερους στόχους για το 2020. Η δημιουργία νέων τμημάτων, ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των υπαρχουσών, είναι ένα μικρό μέρος των νέων μας στόχων. Γιατί στον "ΑΘΛΟ" δεν επαναπαυόμαστε ποτέ.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου