Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Συναντήσεις της Ειρήνης Αγαθοπούλου με φορείς του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η κ. Αγαθοπούλου το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε συναντήσεις στο Κιλκίς στο πλαίσιο ενημέρωσης της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς και οι πολίτες του νομού μας.

Συναντήθηκε με τους κ.κ. Βεργίδη Ανδρέα, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, Κυριακίδη Δημήτριο, Δήμαρχο Κιλκίς και Χατζημλάδη Χρήστο, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Τα προβλήματα που συζητήθηκαν πολλά, καίρια και δυστυχώς διαχρονικά. Κοινό σημείο όλων είναι ότι με διάθεση συνεργασίας από όλες τις πλευρές μπορούμε να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση αυτών.

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις και με τους πολίτες και με τους θεσμικούς φορείς θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να καταγραφούν οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες όλων και να αναζητηθούν λύσεις που θα προωθούν την πρόοδο του τόπου μας και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.