Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Ανατέθηκε η εκπόνηση νέας ρυθμιστικής μελέτης για το Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Γερωργαντά
Υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, με αντικείμενο την εκπόνηση νέας ρυθμιστικής μελέτης. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς αιτήθηκε στις 06/05/2020 την εκπόνηση μελέτης για την ανάγκη κατασκευής νέων χώρων και την αναδιαρρύθμιση των υφιστάμενων έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του νοσοκομείου.

Η 4η ΥΠΕ Μακεδονίας- Θράκης έδωσε, τη σύμφωνη γνώμη της από άποψη σκοπιμότητας ενώ ακολούθησε στις 15/09/2020 σχετική απόφαση του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και η τελική έγκριση σύναψης της σύμβασης από το Δ.Σ του Γ.Ν.Κ. στις 17/11/2020.

Το επόμενο διάστημα, κλιμάκιο αρμοδίων υπαλλήλων των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. θα πραγματοποιήσει τις αναγκαίες επιτόπιες επισκέψεις-αυτοψίες και θα συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Με την έγκριση της ενεργειακής αναβάθμισης των υφιστάμενων κτιρίων και τον διαγωνισμό για τη προμήθεια του εξοπλισμού της ΜΕΘ που βρίσκεται σε εξέλιξη, η ρυθμιστική μελέτη έρχεται να προσδιορίσει, μετά από δεκαετίες, την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθεί πλέον το νοσοκομείο. Είναι ανάγκη με σύγχρονες και λειτουργικές υποδομές, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ποιοτικές παροχές υγείας, προς τους Κιλκισιώτες.

Τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Κιλκίς γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις, που προκρίνουν τις λύσεις για την επίλυση προβλημάτων συσσωρευμένων επί δεκαετίες. Είναι μονόδρομος η αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε όλοι να κινηθούμε με θετικές δράσεις και παρεμβάσεις, ο καθένας μέσα από το θεσμικό του ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.