Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Κορωνοϊού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Υπογράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
H επιλογή τού “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” άρα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” είναι μονόδρομος στο δύσβατο δρόμο που περπατάμε όλοι μαζί. Οι επιλογές μας είναι γνωστότατες. Βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα, φυσικά με μάσκες, κρατώντας τις αποστάσεις, χρησιμοποιώντας αντισηπτικό και αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό.

Ο φόβος, ο πανικός και κυρίως η επιπολαιότητα – ιός δεν υπάρχει – διογκώνουν το πρόβλημα και φέρνουν συνεχή εμπόδια, τα οποία αφουγκραζόμαστε ήδη καθημερινά με τις απώλειες συγγενών και φίλων. Ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών μας με υπομονή και επιμονή. Όσοι ανήκουμε στην ευπαθή ομάδα των καρκινοπαθών συμβουλευόμαστε τους ογκολόγους μας, και μόνον αυτούς.

Το “ταξίδι” μας ξεκίνησε πριν δυο μήνες και ένας Θεός ξέρει πόσο θα διαρκέσει. Ας ήμαστε συνετοί και προσεκτικοί. Η πίστη και η αισιοδοξία ας είναι οι κυρίαρχες δυνάμεις μας. Στους αγώνες και στις μάχες που δίνουμε και καλούμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε, ας φανούμε γενναίοι. Και όταν θα έρθει η πολυπόθητη ΝΙΚΗ, βγαίνοντας στο ξέφωτο, ας ήμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο λαβωμένοι, σωματικά και ψυχικά.

Στους γιατρούς και νοσηλευτές των Νοσοκομείων, και ειδικά των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας καθώς και των Κέντρων Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου, ας τους προσφέρουμε αμέτρητες προσευχές και άλλες τόσες προσοχές.

Εμείς ναι, αυτά... ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.