Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Η Παιονία έβαλε τα γιορτινά της


Υπογράφει η 
Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη 
Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας
Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε με στολισμό σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ενόψει της εορταστικής περιόδου, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Αγίων Θεοφανείων από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας.

Μια διαδικασία η οποία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, όμως φέτος λόγω της πανδημίας αποκτά έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό ρόλο, καθώς επιχειρεί να σηματοδοτήσει την ανάγκη να παραμείνουν οι δημότες αισιόδοξοι στην αντιμετώπιση της, έστω και υπό τις δύσκολες συνθήκες που επιβάλλουν τα υπό εφαρμογή περιοριστικά μέτρα.

Η προσπάθεια μας είναι διαρκής, ώστε να επανέλθουμε το ταχύτερο δυνατό στους ρυθμούς της κανονικότητας μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Τάσο Τζήκα για την χορηγία ειδών στολισμού.

Ευχαριστούμε τον Στέφανο Μετετζή για την επιμέλεια και την οργάνωση του στολισμού καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, οι οποίοι ανέλαβαν να τον διεκπεραιώσουν.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.