Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πετυχημένη η συνέντευξη τύπου για το διακρατικό έργο MED-QUAD


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του Στρατηγικού Έργου “MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation” (MED-QUAD), που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ENI CBC MED. Η Συνέντευξη Τύπου διοργανώθηκε από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. (Συντονιστής του Έργου) και υλοποιήθηκε στο Κιλκίς, στις 3 Νοεμβρίου 2020, με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, στα πλαίσια της εναρκτήριας, εξ αποστάσεως, συνάντησης των εταίρων.


Σκοπός της Συνέντευξης, ήταν η γνωστοποίηση της έναρξης του έργου στο ευρύ κοινό και η ενημέρωση για τους επιμέρους στόχους, τις σχεδιαζόμενες δραστηριότητες και τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Θεμέλιο λίθο του προγράμματος αποτελεί η συνεργασία μεταξύ των βασικών συντελεστών που προωθούν την καινοτομία, οι οποίοι είναι τα ΑΕΙ/Έρευνα, το Κράτος/Κυβέρνηση, οι Επιχειρήσεις και η Κοινωνία, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία συνθηκών για πιο αποτελεσματική αλληλεπίδραση, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης ήταν ανοιχτή, με διαδικτυακή πρόσβαση στο σύνδεσμο https://fb.me/e/1JRkdcpjy για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα πανεπιστήμια, τους τοπικούς φορείς, τις επιχειρήσεις αλλά και το ευρύ κοινό.

Στο τέλος της εκδήλωσης τέθηκαν καίρια ερωτήματα όπως λ.χ. για την βιωσιμότητα του έργου, για την μέριμνα που θα ληφθεί, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσκολίες σε σχέση με την υλοποίηση αυτού, τα μέτρα προβολής και διάδοσης των αποτελεσμάτων του έργου στο ευρύ κοινό και κυρίως στη νεολαία κ.ά.

Το Έργο χρηματοδοτείται κατά 90% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και έχει προϋπολογισμό 3,3 εκ. ευρώ.


This document has been produced with the financial assistance of the European Union under the ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme. The contents of this document are the sole responsibility of <EPIMORFOTIKI KILKIS Single-member LLC > and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union or the Programme management structures




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.