Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Εργασίες συντήρησης σε δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού στο ύψος του πρώην “LIDL”.

Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση Kαρδίας έως και τη διασταύρωση Ρυσίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (δεξιά και μεσαία λωρίδακυκλοφορίας).

Παράλληλα στα πλαίσια του ίδιου έργου έχουν προγραμματιστεί εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων επί της 27ης Επαρχιακής Οδού α) στο ύψος του δημαρχείου Θερμαϊκού (κατεύθυνση προς Ν. Μηχανιώνα) β) στο ύψος του πρώην “LIDL” στη νησίδα της επαρχιακής οδού.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής τεχνικού επί του ερείσματος της 17ης επαρχιακής οδού «Σοχού - Πολυδενδρίου - Ασκού» και συγκεκριμένα περίπου 700 μέτρα μετά τον οικισμό «Πολυδένδρι» με κατεύθυνση προς Σοχό. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος σε όλο το πλάτος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανίων και στις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Βούλγαρη και μέχρι τον κόμβο της Περιφερειακής οδού (Κ12).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 23/11/2020 έως την Παρασκευή 04/12/2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί και ώρα λήξης στις 05.30 το απόγευμα.

Κατά την πρώτη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά και την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών θα γίνει αποκλεισμός αλληλοδιαδόχως του μισού πλάτους της οδού σε κάθε κατεύθυνση.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.