Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Κιλκίς: Άκρως πετυχημένη η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Fighting Show 5


Δελτίο τύπου 
Kinesis Fight Club 
Στις 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Octagon Fighting Show 5» με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς. 

Την προσπάθεια αυτή την στήριξαν οι ομοσπονδίες ΕΟΠΤ, ΕΟΑ, IBU Kyodokyokushin, EEBJJF, World Martial Arts Federation, International Self Defense Federation, Combat Jiu Jitsu Hellas. 

Επίσης συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή το Kinesis Fight Club και ο Α.Σ. Σωκράτης προσφέροντας υλικοτεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία.
Παρουσιάστηκαν τα αγωνιστικά στυλ Brazilian jiu jitsu, Kyodokyokushin, Grappling και το Combat Jiu Jitsu με αποκορύφωμα στο κλείσιμο της διοργάνωσης να πραγματοποιηθεί ένα φαντασμαγορικό σόου με επαγγελματίες αθλητές του MMA.
Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που είχε ορίσει ο ΕΟΔΥ για την προστασία των παρευρισκόμενων. 

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και σκοπό την ανάπτυξη του τοπικού αθλητικού τουρισμού και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς. 

Ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Ιωάννης Κακουλίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμβαλλόμενους και την πολύτιμη βοήθεια τους και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Kinesis Fight Club Αντώνη Γιαννακίδη και τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών Θωμά Σμιάρη. 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Fighting Show 5

Στις 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Octagon Fighting Show 5» με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

Την προσπάθεια αυτή στήριξαν οι ομοσπονδίες ΕΟΠΤ, ΕΟΑ, IBU Kyodokyokushin, EEBJJF, World Martial Arts Federation, International Self Defense Federation.

Επίσης συνέβαλαν στην προσπάθεια το Kinesis Fight Club και ο Α.Σ. Σωκράτης, προσφέροντας υλικοτεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία.

Παρουσιάστηκαν τα αγωνιστικά στυλ Brazilian jiu jitsu, Kyodokyokushin, Grappling με αποκορύφωμα στο κλείσιμο της διοργάνωσης την πραγματοποίηση ενός φαντασμαγορικού σόου με επαγγελματίες αθλητές του MMA.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που είχε ορίσει ο ΕΟΔΥ για την προστασία των παρευρισκόμενων.

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και είχε σκοπό την ανάπτυξη του τοπικού αθλητικού τουρισμού και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Ιωάννης Κακουλίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους όσους συνέβαλαν για την πολύτιμη βοήθεια τους και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Kinesis Fight Club Αντώνη Γιαννακίδη και τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών Θωμά Σμιάρη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.