Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Αν τολμάς μάγκα, πάρκαρε ξανά παράνομα στη διάβαση πεζών...


Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Ο κάτοχος του λευκού αυτοκινήτου, "θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει" με αυτό που έπαθε σήμερα το πρωί στο Κιλκίς. Ο κύριος που μάλλον ήταν ξένος στην πόλη μας, νόμισε πως εδώ στο "χωριό" μπορεί να κάνει ότι αυτός γουστάρει. 

Έβαλε την αμαξάρα του φαρδιά πλατιά πάνω στη διάβαση πεζών, στο κεντρικότερο σημείο του Κιλκίς. Ο κόσμος και ειδικά μια μητέρα με το βρεφικό καροτσάκι αναγκάστηκε να παρακάμψει το παράνομα σταθμευμένο όχημα. 

Ο δικυκλιστής της τροχαίας ο οποίος ήταν σταθμευμένος μπροστά στη ΛΑΦΚ, πήγε εκεί "σφαίρα" σε μισό λεπτό. 

Ο μάγκας έφαγε μια ωραιότατη κλήση για να θυμάται πως στο Κιλκίς η παρανομία από κι αν προέρχεται θα πατάσσεται. 

Για το καλό όλων μας φυσικά.

Αρκεί να το θέλουμε όλοι μας, πολίτες και εξουσία....

4 σχόλια:

  1. και? πολυ ωραια δείξαμε στον αγνωστο οτι σε αλλου το χωριο δεν κανεις οτι θελεις σε παρανομιες ,ενω εμεις οι κιλκισιωτες στο χωριο μας ας παρανομουμε σωστα αξιοτιμε αρθρογραφε και αξιοσεβαστο μισο παρανομο κιλκις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα τα λες...ολοι παρκαρουν οπου τους βολεψει και κανεις δν τους γραφει...και μολις βλεπουν καποιον αγνωστο τρεχουν να γραψουν....

      Διαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς, πινακίδες κιλκισιωτικες δεν γράφονται,μην μας πείτε τώρα ότι στο Κιλκίς τηρούνται οι νόμοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστειοτητες! Απορω που την ειδατε την διαβαση εκει απο την στιγμη που εχουν σβηστει ολες! Απορω με τι τις βαφουν! Μεσα σε ενα χρονο εχουν σβηστει ολες! Ασε που και που φαινονται δεν εγινε και τιποτα! Σχεδον κανενας οδηγος δεν δινει προτεραιοτητα στους πεζους! Εθιμοτυπικα υπαρχουν! Και μια επισημανση.....τι σχεση εχει αν ο οδηγος ηταν απο άλλο νομο?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.