Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Κιλκίς: Ημερίδα στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Κιλκίς στην Αίθουσα Β. Σεργιαννίδης. Επίσης θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά.

Βασικός άξονας της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής καθώς και για θέματα κοινωνικοποίησης παιδιών και υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά καθώς και για θέματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Θα μιλήσουν η κοινωνική λειτουργός, η παιδαγωγός καθώς και η ψυχολόγος της ΣΤΗΡΙΖΕΙΝ για τα σχετικά θέματα κοινωνικοποίησης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης.

Ταυτόχρονα, η κινητή μονάδα στοχεύει στην ενημέρωση των ωφελουμένων σχετικά με τα οφέλη της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής ένταξης καθώς και της ομαλής κοινωνικοποίησης των παιδιών, παρέχοντας με διαδραστικό τρόπο σημαντικές συμβουλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.