Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 21ης Ιουνίου και Εθνικής Αντιστάσεως στην πόλη του Κιλκίς


Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποδίδονται για την κυκλοφορία των οχημάτων η κεντρική οδός της 21ης Ιουνίου και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής ενώ τις ίδιες ημέρες και ώρες αίρεται και η απαγόρευση στάσης και στάθμευσής τους. Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κρίθηκαν αναγκαίες για την εξυπηρέτηση της οδικής κυκλοφορίας μιας και τη φθινοπωρινή περίοδο, όπως διαπιστώνεται, η πεζοδρομημένη μορφή του κέντρου συγκεντρώνει μικρή κίνηση πεζών.

Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που ελήφθη και ισχύει από σήμερα, αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό 21η Ιουνίου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Καλούδη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Σόλωνος) και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (από τη διασταύρωσή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωσή της με την οδό Τσιρογιάννη)

- την Παρασκευή από τις 21:00 έως τις 01:00

- το Σάββατο από τις 19:00 έως τις 01:00

- την Κυριακή από τις 19:00 έως τις 01:00.

Αντιθέτως, παραμένει σε ισχύ η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και η απαγόρευση στάσης και στάθµευσής τους έως την 31.10. 2020 επί της οδού 25η Μαρτίου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωσή της με την οδό Τσιρογιάννη)

- την Παρασκευή από τις 21:00 έως τις 01:00

- το Σάββατο από τις 19:00 έως τις 01:00

- την Κυριακή από τις 19:00 έως τις 01:00.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της 21ης Ιουνίου και κεντρικών δρόμων ως πεζοδρόμων με την απόδοσή τους στους πεζούς προς το τέλος της εβδομάδας τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χαρακτηρίστηκαν ως επιτυχημένα μέτρα και αποσκοπούσαν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.