Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Κιλκίς: Στις 17 και 18/10 «Ο μικρός Πρίγκιπας» της Ομάδας Traccia giovanNile


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2020, στις 7:30μ.μ., στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο μικρός Πρίγκιπας», η Ομάδα Traccia giovanNile. Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση, που προετοίμαζαν εδώ και μήνες οι μαθητές σχολείων της πόλης υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Γιάννη Χαριτίδη και Μαρίας Πουλαράκη, ήταν προγραμματισμένη να ανέβει στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, όμως εξαιτίας των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν στο ν. Κιλκίς λόγω κορωνοϊού είχε αναβληθεί.

Κάλεσμα της ομάδας Ομάδα Traccia giovanNile

Πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για έναν κρυμμένο θησαυρό, για μια μυστική ευχή, για ένα σιωπηλό όνειρο και για έναν κοινωφελή σκοπό που περιμένει να επιτευχθεί.

Ο Μικρός Πρίγκηπας αν και πεθύμησε τον πλανήτη του και το αγαπημένο τριαντάφυλλό του, όλον αυτό τον καιρό περίμενε υπομονετικά δίπλα μας και τώρα μαζί του, η ομάδα μας, Traccia giovanNile, σας περιμένει στις 17 και 18 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο Θέατρο Λόφου Δήμου Κιλκίς, με μάσκες και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, για να σας παρουσιάσουμε την παράσταση του ομώνυμου παραμυθιού, κάτι που περιμέναμε και περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.

Τα εισιτήρια από τις αναβληθείσες παραστάσεις στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, ισχύουν αντίστοιχα για τις νέες ημερομηνίες που αναφέρονται παραπάνω.

Θα είμαστε εκεί και ελπίζουμε να σας δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.