Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Ενισχύεται το προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δέκα νέοι νοσηλευτές αναλαμβάνουν υπηρεσία τις επόμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Πρόκειται για τις πρώτες θέσεις επικουρικού προσωπικού -32 στο σύνολό τους-, οι οποίες μαζί με τις δύο μαίες που ξεκίνησαν να εργάζονται ήδη στο Ίδρυμα, έρχονται να ενισχύσουν το δυναμικό του Νοσοκομείου σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη εποχή λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων. 

Η απασχόληση των νοσηλευτών (5 Δ.Ε. και 5 Τ.Ε.), όπως και όλων των επικουρικών, θα είναι διάρκειας 24 μηνών. 

Η θετική αυτή εξέλιξη ήρθε ως αποτέλεσμα των πιέσεων που άσκησε το προηγούμενο διάστημα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Γιάννης Ανδρίτσος προς το Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Τσαλικάκη, για επίσπευση της διαδικασίας πρόσληψης του επικουρικού προσωπικού.

Το ίδιο αίτημα επανέλαβε και στην τηλεσύσκεψη στην οποία συμμετείχε και η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Κιλκίς, παρουσία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργου Γεωργαντά. 

Μπορεί ο Διοικητής να συμπληρώνει μήνα σχεδόν κατ'οίκον περιορισμού μετά από την ανακοίνωση ότι βρέθηκε θετικός στον covid-19, όντας όμως ασυμπτωματικός δεν σταμάτησε να εργάζεται και να ενημερώνεται καθημερινά για τα ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο Κιλκίς. Καλώς να ορίσει και πάλι λοιπόν -και πολύ σύντομα από ότι μαθαίνουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.