Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 15/9/2020

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλική «εξάρα» για την «Ίντερ» 
Έχοντας σε ίσες αποστάσεις τις γραμμές της, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, παιχνίδι από τον άξονα στο πρώτο μέρος και από τα πλάγια στο δεύτερο ημίχρονο, η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη σημείωσε φιλική νίκη με 6-0 απέναντι στους Μπέμπηδες.

Μέρα με τη μέρα το επίπεδο των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει και αυτό αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίες συνδυαστικές ενέργειες.

Στο 5' ο Κότσι έχασε πέναλτι, αλλά στην επαναφορά έπειτα από γύρισμα του Χριστοφορίδη οι γηπεδούχοι σημείωσαν αυτογκόλ. Πέντε λεπτά αργότερα ωραίο τρίγωνο από Γκιόκα, Κακαβίτσα και Μπουρλή, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28' ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ-α-τετ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 15' της επανάληψης ο Γκιόκα μπήκε αποφασιστικά στην φάση και με κοντινή προσπάθεια χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

Ύστερα από τρία λεπτά ο Παλαμίδης κέρδισε πέναλτι και με άψογη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ για το 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Μπουρλής με σουτ μέσα από τη περιοχή δέκα λεπτά πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κώστογλου, Αναστασούδης, Τσουτσουλίγκας, Σακαλής, Παυλίδης, Καναρίδης, Κότσι, Χριστοφορίδης, Μπουρλής, Γκιόκα, Κακαβίτσας, Ιωακειμίδης, Παλαμίδης, Κ. Θεοδωράκος.

Παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτο τέσσερις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς, για να δώσουν φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις των Shooters.

Η "Μάντσεστερ" Κ11 ήταν για δεύτερη σερί εβδομάδα εξαιρετική μιας και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έδειξαν το ταλέντο τους εντός αγωνιστικού χώρου και έφτασαν στη νίκη σημειώνοντας πολλά τέρματα.

Η "Μίλαν" του Γιάννη Ιασωνίδη αγωνίστηκε με την Κ10 των Shooters. Παρά το γεγονός πως το πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ, στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και ήταν αυτή που έφτασε στη νίκη.

Η "Μάντσεστερ" Κ12 του Κωνσταντίνου Ντουντούκη βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, και για δεύτερο στη σειρά φιλικό ήταν εντυπωσιακή, δημιουργώντας πολλές φάσεις και πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα των Shooters.

Τέλος η "Ατλέτικο" έδωσε και αυτή φιλικό αγώνα με τους οικοδεσπότες, με την ομάδα του Βασίλη Ορμανίδη να δείχνει πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν συνεχώς στις προπονήσεις και ακολουθούν μαζικά και στα παιχνίδια.

Η Κολυμβητική χρονιά στο Alexandros Sports Center έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στο τέλος της

Μια χρονιά ειδικών καταστάσεων που επηρέασε τις ζωές όλων, όμως δε πτόησε τις προπονήσεις των παιδιών.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους γονείς που εμπιστεύτηκαν την διδασκαλία των παιδιών τους, και τα "Παπάκια" και τα "Δελφίνια" για την άψογη συμπεριφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης την ίδια μέρα έριξε…αυλαία και ο Παιδότοπος του Αθλητικού Κέντρου. Μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, έκαναν νέους φίλους, και απόκτησαν όμορφες εικόνες και παραστάσεις/

Ραντεβού και πάλι τον Μάιο του 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.