Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζεται καθημερινά εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Συνεχίζεται - με εντατικοποίηση του ρυθμού και της δουλειάς - καθημερινά η προετοιμασία της ομάδας της Αναγέννησης, στο γήπεδο της Πλαγιάς, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, στις αρχές Οκτωβρίου.

Το επίπεδο των προπονήσεων έχει δυσκολέψει, καθώς βρισκόμαστε πλέον, λίγο καιρό πριν δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα του μαραθωνίου της Γ' Εθνικής, όπου η σταθερότητα και η επιμονή, σε συνδυασμό με την αγωνιστική ετοιμότητα μιας oμάδας, είναι τα μυστικά για μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα.

Η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη, για την έως σήμερα ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στα ζητούμενα της, αλλά και για την κατανόηση του ποδοσφαιρικού πλάνου πάνω στο οποίο θα βασιστεί, σε μεγάλο βαθμό, η ομάδα της Αναγέννησης στο ντεμπούτο της στην Γ' Εθνική.

Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, ορίσθηκαν οι τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές της ομάδας, που θα κληθούν να φορέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, την φετινή ιστορική χρονιά. Πρόκειται κατά σειρά για τους: 1. Παντελιάδη Σάββα, 2. Παρπουτσή Χρήστο, 3. Σερταρίδη Ανδρέα, 4. Τριανταφυλλίδη Ιπποκράτη.

Παράλληλα όμως με την προετοιμασία, οι υπεύθυνοι της ομάδας ''τρέχουν'' και το καίριο ζήτημα οριστικοποίησης των συμφωνιών για τις διαφημιστικές πινακίδες, καθώς και της πώλησης εισιτηρίων (καρτών) διαρκείας, για την ενίσχυση του ταμείου της Αναγέννησης. Προσκαλούν με την ευκαιρία εμπόρους, επαγγελματίες και ιδιώτες, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, κατανοώντας πλήρως την οικονομική στενότητα των καιρών.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα:17:00 η Αναγέννηση Πλαγιάς θα ταξιδέψει στην Χαλκιδική όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα του Π.Ο. Νέων Μουδανιών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο ''Μάτα'' στη Νέα Ραιδεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.