Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τα νέα του Δήμου Κιλκίς (Πέμπτη 24/9/2020)


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ενεργό ενδιαφέρον για τους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς 
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε τους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Κιλκίς της Νέας Σάντας και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΚ).


Ο Δήμαρχος Κιλκίς, συνοδεία του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δημήτρη Θεοδωρίδη και της Προέδρου της ΚΔΕΚ Χρυσής Σοφού, επιθεώρησαν τους χώρους της προσχολικής αγωγής και τα έργα που έχουν υλοποιηθεί για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των δημοτικών δομών και για την ασφάλεια των βρεφών και νηπίων.

Με φροντίδα του Οργανισμού έχουν τοποθετηθεί αντιολισθητικά πατώματα στο εσωτερικό δάπεδο, προστατευτικά κιγκλιδώματα και κουπαστές σκάλας, μεμβράνες ασφάλειας στους υαλοπίνακες ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι για την στατική επάρκεια των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στις Διευθύντριες και στο προσωπικό υγεία και δύναμη στο έργο της προσχολικής αγωγής, το οποίο αποτελεί τη σταθερή γέφυρα για την προετοιμασία του παιδιού στο σχολικό περιβάλλον, και επέστησε ιδιαίτερα την προσοχή τους στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων και στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας για την προστασία της υγείας των ιδίων και των φιλοξενουμένων παιδιών.

Μέλημα του Δήμου Κιλκίς, υπογράμμισε ο κ. Κυριακίδης είναι να δημιουργήσει καλύτερες υποδομές στην προσχολική αγωγή που να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών και τις σύγχρονες απαιτήσεις της οικογένειας. Για το λόγο αυτό άλλωστε διαπιστώνεται πληρότητα στους σταθμούς καθώς όλες οι αιτήσεις εγγραφής έχουν γίνει δεκτές.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται σημειακές αποκαταστάσεις χρωματισμών στα διδακτήρια που ελέγχθηκαν για τη στατική τους επάρκεια και η προμήθεια νέου εξοπλισμού επίπλων. 

Πρόσκληση ανθρωπιάς για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους πολίτες του Δήμου Καρδίτσας που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς σε έκταση καταστροφές του μεσογειακού κυκλώνα ‘’Ιανός’’ διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς.

Καλεί τους πολίτες να δείξουν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους συνδράμοντας σε νερά, χυμούς, γάλατα, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, φρυγανιές, συσκευασμένα τρόφιμα, σε είδη υγιεινής και καθαριότητας, σερβιέτες και πάνες.

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς από αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 έως τις 14:30.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. επικοινωνίας 23413 52212.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.