Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Βράβευση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ στα ELT Excellence Awards 2020

Δελτίο τύπου Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ
Τα ELT Excellence Awards βραβεύουν την αριστεία στην διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία καθώς και Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Ελλάδα και Κύπρο. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με διεθνή φήμη στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Μέλη της είναι η Dr. Kia Karavas, η Dr. Maria Stathopoulou, o Michael Carrier, o Russell Stannard & o Chris Roland.

Tα κέντρα ξένων γλωσσών Τοκατλίδου βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Teaching Τhrough Arts – Διδασκαλία μέσα από τις Τέχνες» για το πρόγραμμα σπουδών Θέατρο & Ξένη Γλώσσα.

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» και «μπράβο» στους Νώντας Σαπίδης & Νέλη Σαπίδου, δημιουργούς και συντονιστές

του Drama Club (θεατρική ομάδα) & Kids Creative Workshop (Καλλιτεχνικό εργαστήρι στα Αγγλικά)

καθώς και στους υπόλοιπους συναδέλφους που διδάσκουν με έμπνευση και κέφι!

Δείτε το βίντεο που αφορά την βράβευση






Είναι η πρώτη φορά που εκπαιδευτικός οργανισμός της πόλης μας βραβεύεται στα Awards.

Η κατηγορία αφορά την εξαιρετική διδακτική πρωτοβουλία που εμπνέει τη μάθηση και την πρόοδο μέσω του θεατρικού εργαστηρίου με

επαγγελματικού επιπέδου παραστάσεις και άλλων καινοτόμων καλλιτεχνικών μεθόδων διδασκαλίας.

Λίγα λόγια από τους υπεύθυνους σπουδών

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι για τη σημαντική αυτή τη διεθνή διάκριση και σας  ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ (μαθητές, συναδέλφους, γονείς, φίλους) που ταξιδεύετε μαζί μας σε αυτό το υπέρoxo ταξίδι των αγγλικών μέσα από το θεάτρο και την τέχνη.» 









Με τη νέα σχολική χρονιά απλά συνεχίζουμε τα καινοτόμα, βραβευμένα προγράμματα μας, συνεχίζουμε να είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες τις εποχής εμμένοντας πάντα στην ουσία της εκπαίδευσης, συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να δείχνουμε τον δρόμο για την αλλαγή.

• B' κύκλος Εγγράφων από Τρίτη 1/9 κατόπιν ραντεβού.

Μπορείτε να καλείτε στη γραμματεία του σχολείου μας για ραντεβού από 1/9 9:30-14:00 & 18:00-20:30 ή να στείλετε mail στο tokatlidou@gmail.com για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Τηλέφωνα: 23410 24860 &2341076762

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.tokatlidou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.