Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (21/7/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Baby Swimming
Βάλαμε τα παιχνιδάκια μας στο νερό, και τα βρέφη μαζί με τους γονείς τους απολαμβάνουν την πισίνα και μαθαίνουν από πολύ νωρίς τις ευεργετικές ιδιότητες της γυμναστικής στο νερό!

Το Baby Swimming "κλέβει" τις εντυπώσεις και ολοένα και περισσότεροι συμμετέχουν!

Πληροφορίες στο 23410 70313 και εγγραφές στη Γραμματεία του Συλλόγου!

Θερινά Τμήματα Τεχνικής
Mικρά Ολιγομελή Τμήματα Τεχνικής, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς να βελτιώσουν αρκετά ατομικά τους στοιχεία.

Για όλο τον Ιούλιο στο Alexandros Sports Center.

Διασκέδαση στα ύψη με τον Παιδότοπο
Ελάτε να παίξουμε στον Παιδότοπο του Αλέξανδρου. Το φουσκωτό με τις τσουλήθρες είναι ήδη σε λειτουργία, και τα αυτοκίνητα μαζί με την "γουρούνα" είναι και αυτά στην πίστα.

Καθημερινά από τις 17.00 το απόγευμα ως αργά το βράδυ σας περιμένουμε για ξέφρενη διασκέδαση.

Πάρτυ Γενεθλίων σε πισίνα και παιδότοπο

Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή των μικρών παιδιών αναμφίβολα είναι αυτή των γενεθλίων τους. Στον Αλέξανδρο Κιλκίς μπορείτε να βρείτε ότι επιθυμείτε σε προσιτές τιμές, προσκαλώντας τους φίλους σας για διασκέδαση είτε στην πισίνα για ένα Pool Party είτε στον Παιδότοπο.

Κολυμβητικά Τμήματα στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Η Κολύμβηση στο νερό αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στον Αλέξανδρο Κιλκίς τα τμήματα στην πισίνα χωρίζονται σε «Παπάκια» και «Δελφίνια». Τα πρώτα κολυμπούν στην μικρή πισίνα, έχοντας πάντα δίπλα τους τούς εκπαιδευτές τους, οι οποίοι φροντίζουν πάντα να τους καθοδηγούν μέσα από το νερό.

Εν συνεχεία, και αφού αποκτήσουν τις σωστές κινήσεις, «μεταφέρονται» στην μεγάλη πισίνα, εκεί όπου χωρίζονται ανάλογα με το επίπεδό τους σε κάθε διαδρομή. Αφού αποκτήσουν το επιθυμητό επίπεδο, ενσωματώνονται στο Προαγωνιστικό και στο Αγωνιστικό Τμήμα για πιο εξειδικευμένες προπονήσεις.

Aqua Fun κάθε Σαββατοκύριακο
Κάθε σαββατοκύριακο οι δρόμοι οδηγούν στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Οι πισίνες ανοίγουν για το κοινό από τις 10.30 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ. Παίρνετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και επισκέπτεστε τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου για να περάσετε ξένοιαστα την μέρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.