Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για τον Παιδικό Σταθμό «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» (πρωινά και απογευματινά τμήματα)

Ανακοίνωση Παιδικού Σταθμού «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ»
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια για την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό να παρέχουμε διαρκώς ανανεωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021» αφορά φοίτηση παιδιών σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς καθώς και σε ΚΔΑΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η μητέρα πρέπει να κάνει μία αίτηση η οποία να συμπεριλαμβάνει όλα τα παιδιά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στον Παιδικό Σταθμό «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» - στην οδό Αρκαδίας 5.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 23410 70540 και 6977357560.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.