Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο12/6/2020, 12:20 μ.μ.

Συλλήψεις για ληστεία και κλοπή 
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (12 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ένας αλλοδαπός άνδρας και μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 227 ευρώ. 

Ο αλλοδαπός άνδρας στην προσπάθεια του να διαφύγει, χρησιμοποίησε σωματική βία σε βάρος του υπαλλήλου φύλαξης του καταστήματος. Στην κατοχή τους, αλλά και στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ όπως και τα κλοπιμαία, που στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για κλοπή και παράβαση νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (12 Ιουνίου 2020) το απόγευμα στις Σέρρες από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει οικία. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, 2 σύριγγες, μικροποσότητα ηρωίνης και 1 ναρκωτικό δισκίο. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (12 Ιουνίου 2020) τα ξημερώματα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών δύο ημεδαποί άνδρες διότι αφού διέρρηξαν από κοινού κατάστημα που βρίσκεται στις Σέρρες, στη συνέχεια έσπασαν τη μεσοτοιχία και μπήκαν σε διπλανό κατάστημα. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Εξιχνίαση κλοπής
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 4η Ιουνίου 2020 τα ξημερώματα, διέρρηξε οικία σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε 2 κλειδιά αυτοκινήτων και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Εξιχνίαση απάτης
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής γυναίκας, διαχειρίστριας ηλεκτρονικού καταστήματος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, μέσω αγγελίας για πώληση κινητού τηλεφώνου έπεισε έναν ημεδαπό άνδρα να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 717,74 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της, χωρίς ωστόσο να αποστείλει το κινητό τηλέφωνο.






Web: www.hellenicpolice.gr

Facebook: www.facebook.com/gadpkmakedonias

Twitter: www.twitter.com/hellenicpolice

YouTube: www.youtube.com/ellinikiastynomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.