Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Μήνυμα Γ. Φραγγίδη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Υπογράφει ο Γεώργιος Σ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής

Το τέλος μιας σχολικής χρονιάς με δύσκολες συνθήκες και κλειστά σχολεία, σηματοδοτεί την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για χιλιάδες παιδιά.

Αγαπητοί μαθητές σας εύχομαι από καρδιάς, να διεκδικήσετε τα όνειρά σας δίνοντας την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας που αποτελεί και την αφετηρία της επίτευξης των στόχων σας. 

Με εφόδια την αυτοπεποίθηση, την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα, προσπαθήστε να πετύχετε το στόχο που έχετε θέσει αξιοποιώντας τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών και των δασκάλων σας. Αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι η περίπτωση της μη επίτευξής του, απλά σημαίνει την αναβολή της επιτυχίας. 

Δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Το μέλλον σας ανήκει.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επίπονη διαδικασία
 των πανελλαδικών εξετάσεων που αρχίζει την προσεχή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.