Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Το χαβά του ο Τζηκαλάγιας: Επιμένει για μεταφορά της 71ης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς στην Καστοριά

Τη ΝΟΔΕ Καστοριάς «δείχνει» ο Ζ. Τζηκαλάγιας 
Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Συνεχίζει να υπερασπίζεται την πρόταση του περί μεταφοράς της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» από τη Νέα Σάντα του ν. Κιλκίς στην εκλογική του περιφέρεια ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας, αλλά και να προκαλεί, εμπλέκοντας αυτή τη φορά και τη ΝΟΔΕ Καστοριάς σε ό,τι αφορά στην πατρότητα της ιδέας.

Σε νέες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής του, ο Καστοριανός βουλευτής υποστήριξε ότι έκανε μια εναλλακτική πρόταση που θα εξυπηρετούσε ακόμη καλύτερα το δόγμα των ενόπλων δυνάμεων και η οποία, πάντα κατά τον ίδιο, θα ήταν η «μόνη άμεση λύση» σωτηρίας του τόπου του.

Αποκάλυψε επίσης, ότι δεν διεκδικεί την πατρότητα της ιδέας, καθώς η πρόταση αυτή, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, έχει συζητηθεί στο γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ της Καστοριάς στο παρελθόν (ήδη από το 2016-17) και με εσωτερική αλληλογραφία έχει σταλεί στην τότε κεντρική κομματική ηγεσία. «Εγώ απλά τόλμησα να δημοσιοποιήσω αυτή την πρόταση» υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ενέργειά του αυτή «πολιτική τόλμη».

Επέμεινε τέλος, ότι παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στο Κιλκίς η πρότασή του, η υλοποίησή της μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά δεν είναι και αδύνατη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.